HATAY ERZİN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

01/09/2020 TARİHİNDE İLÇEMİZE ATANAN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERİN DİKKATİNE

01/09/2020 TARİHİNDE İLÇEMİZE ATANAN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERİN DİKKATİNE

Müdürlüğümüzde görev yapmak üzere ilk ataması gerçekleştirilen sözleşmeli öğretmenin göreve başlama iş ve işlemleri, 18/09/2020 tarihinden itibaren yapılacaktır. Bahsi geçen sözleşmeli öğretmenlerin Müdürlüğümüze gelmeleri, gelirken yanlarında aşağıda belirtilen belgeleri eksiksiz getirmeleri; Korona Virüs salgını tedbirleri kapsamında sözleşmeli öğretmenlerin mutlaka maske takarak müdürlüğümüze gelmeleri; ayrıca ERZİN ZİRAAT BANKASI şubesinde maaş için hesap açtırmaları ve hesap numaralarını beraberlerinde getirmeleri gerekmektedir.

01.09.2020 tarihinde Bakanlığımızca İlimize atanan sözleşmeli öğretmenlerden göreve başlama işlemi esnasında aşağıdaki belgeler istenecektir.

 

1- Kimlik Kartı (Nüfus Cüzdanı) aslı ve  bir adet fotokopisi,

 

2- Lisans diploması veya geçici mezuniyet belgesinin aslı ya da onaylı örneği ve  bir adet fotokopisi, ayrıca  e-devlet üzerinden alınan diploma belgesi. ( Lisans diploması veya geçici mezuniyet belgesinin aslı yada onaylı örneği olmadan   e-devlet üzerinden alınan diploma belgesi ile  göreve başlama yapılmayacaktır.)

 

 3- Orta Öğretim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans, Pedagojik Formasyon Programı/Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifikası, İlköğretim Sınıf Öğretmenliği ya da İngilizce Öğretmenliği Sertifikası programlarından birini tamamladığına ilişkin belge veya bu belgenin onaylı örneği ve  bir adet fotokopisi,

 

4- Yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olanların, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca verilen yüksek öğreniminin ve pedagojik formasyon belgesinin yurt içindeki yükseköğretim kurumlarına veya programlarına denklik belgesi ve  bir adet fotokopisi,

 

5- Talim ve Terbiye Kurulu kararı gereğince Felsefe bölümü mezunlarından; 16 kredi sosyoloji, 16 kredi psikoloji, sosyoloji bölümü mezunlarından; 8 kredi mantık, 16 kredi felsefe, 16 kredi psikoloji aldığına dair resmi belgenin aslı veya onaylı örneği ve bir adet fotokopisi, (Transkript kabul edilmeyecektir.)

 

6- Erkek adaydan Askerlik Durum Belgesi, (e-devletten alınan barkodlu ve / veya karekodlu  çıktı kabul edilmektedir.)

 

7- Güncel tarihli Adli Sicil Kaydını gösterir belge,  (e-devletten alınan barkodlu ve / veya karekodlu   çıktı kabul edilmektedir.)

 

8- Son altı ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf, (6 adet),(Biyometrik  olmasına gerek yoktur.)

 

9- Mal Bildirimi için tıklayın.

 

10- Etik Sözleşmesi için tıklayın.

 

11- Elektronik Başvuru Formu.

 

12- Başvuru esnasında Pedagojik Formasyon Belgesi yerine resmî yazı ibraz edenlerden Pedagojik Formasyon Belgesi ve bir adet fotokopisi,

 

13- Sağlık durumu yönünden  öğretmenlik  görevini yapmasına engel bir durumu olmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden alınacak Sağlık Kurulu Raporu,

 

14 - Bakanlığımız dışındaki kurumlarda devlet memuru olarak çalışanlardan ilimize sözleşmeli öğretmen olarak ataması yapılanlar, yukarıda istenen belgelere kurumlarından istifa etikten sonra düzenlenen hizmet cetvelini de ekleyeceklerdir.

 

 15- İlimize ataması yapılan ve halen askerde olan sözleşmeli öğretmenler, dilekçeleri ile birlikte muhtemel terhis tarihlerine ilişkin yazıyı atandıkları İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerine göndereceklerdir. 

 

 NOT: İlçemize atanan sözleşmeli öğretmenler, kararnameler gelmiş olup,  18/09/2020 tarihinden itibaren, yukarıda istenen belgelerle birlikte  Müdürlüğümüze  şahsen başvuru yapacaklardır. (Vekaleten göreve başlamalar kabul edilmeyecektir.)

İsalı Mahallesi Şehit Gaffar Okkan Cd. No 11 Posta kod 31960 Erzin / Hatay - 03266814748

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.